Главният прокурор Иван Гешев  дава очаквания брифингПокушението срещу мен е

...
Главният прокурор Иван Гешев  дава очаквания брифингПокушението срещу мен е
Коментари Харесай

Гешев проговори! Разкритие за атентата

Главният прокурор Иван Гешев  дава упования брифинг

" Покушението против мен е атентат против страната и нейното действие. А също и против правилата на демократичното общество и върховенството на закона.
-->
Това се надявам да е началото на края на превзетата страна и олигархично-политическата мафия. Ще желая отказ на част от членовете на Висш съдебен съвет, които може би вземат участие в покушението против правосъдната власт ", съобщи Гешев, представен от " Нова телевизия ".

. " Аз в качеството си на разположение със снети пояснения, съм задължен да кажа истината, тъй като няма следствена загадка. Въпреки плануваното в четвъртък чуване във Висш съдебен съвет, ще повторя всички тези неща, ще желая част от съвещанието да бъде закрито. Прокуратурата работи при прецизно съблюдаване на законите в страната. Това, че от 5000 има 1 плъх, не е вест за никой.

Българската прокуратура може да се гордее макар невиждания напън и сигнали против мен и мои близки хора, както и инспекции на КПКОНПИ. Факт е невижданото политическо сливане срещи прокуратурата и правосъдната власт - това приказва, че си вършим работата единствено в полза на българските жители.

Част от този скрит план е така наречен " Закон Зарков ", който е противоконституционен. Конституционен съд ще го подложи на инспекция. Целта му се вписва съвършено в заговора - нерешаване на икономическата и демографските рецесии ", изясни Гешев. И добави, че се гордее, че е основен прокурор, а сътрудниците му си правят работата в полза на народа.

" Oт предишния понеделник изчаквах по няколко аргументи - когато кажа нещо, държа на думата си, а като правист мога да потвърдя, съблюдавам Конституцията на страната и това е призванието на всеки магистрат и български жител. Обясних хода на инспекция на Върховен касационен съд за политическа корупция и търговия с въздействие.

Преди половин час дадох пояснение пред Софийски градски съд в хода на инспекция по сигнал, подаден от Борислав Сарафов против мен. Подозирам, че е правилно, че вълната от сигнали от него, е оповестена в началото в медиите. Това е единствено и само за сметка на морала ", съобщи той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР